Over jop

Mijn naam is Jop van der Linden en ik ben tot mijn 29ste profvoetballer geweest. Via de jeugdopleiding van Vitesse, maakte ik tijdens een verhuurperiode bij AGOVV in januari 2009 mijn debuut in het profvoetbal, waarna ik vervolgens via Helmond Sport belandde bij Go Ahead Eagles.

Met Go Ahead Eagles promoveerde ik naar Eredivisie, waar ik me in de picture speelde voor AZ Alkmaar. Bij AZ heb ik vier jaar onder contract gestaan, een mooie periode meegemaakt en Europees voetbal gespeeld. Het laatste seizoen heb ik bij Willem II in Tilburg gevoetbald om mijn uiteindelijk mijn carrière af te sluiten met een jaar Australië bij Sydney FC. Door een heupblessure moest ik mijn carriere vroegtijdig beëindigen en werd het tijd voor een ander avontuur. Omdat ik van jongs af aan geïnteresseerd ben geweest in trainingsleer, ben ik al tijdens mijn professionele voetbalcarrière  gestart met een opleiding tot Personal Trainer. Deze heb ik kort geleden mogen afronden.

Alle kennis die ik op het gebied van fysieke training en lichaamsverzorging heb opgedaan als profvoetballer kan ik nu goed gebruiken om mensen op de juiste manier te trainen, te motiveren en te adviseren.
Mijn droom is uitgekomen, nu is het tijd om aan die van andere te werken. Ik help jou dan ook heel graag met het bereiken van je persoonlijke doelen.

Wil jij voetbal, fitness of een combinatie training? Neem dan vrijblijvend contact met Harold op. Hij regelt alle inschrijvingen en organisatie van de trainingen. Daarna hoop ik je snel te zien tijdens de training!


Sportieve groet,
Jop van der Linden