voetbaltraining

voetbaltraining

Een unieke training met de modernste materialen die je helpen om in rap tempo je skills te verbeteren. Je hebt een vol uur dynamische training waarin interessante oefeningen op het veld worden afgewisseld met specifieke fitness- en coördinatietraining. Je kan meetrainen op elk niveau.

Neem contact op om mee te doen

go goals voetbal 2-daagse

Ben jij een voetballiefhebber en tussen de 8 - 14 jaar oud?
Kom dan 2 dagen trainen en krijg advies van voormalig AZ, Go Ahead Eagles en Sydney FC speler Jop van der Linden. Geniet daarnaast ook van extra activiteiten en demonstraties.

Geef je nu op voor de GO GOALS 2-daagse op
5 en 6 mei 2021
Tussen 9:00 uur en 15:00 uur
Bij WWNA in Apeldoorn
Prijs: 55,- inclusief lunch en gratis Nike shirt!

Geef je meteen op

Het nieuwe jeugd trainingsprogramma
is uit!

Vanaf 23 februari a.s. zijn er weer nieuwe trainingen.

Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan je techniek, je passing, je voetbalinzicht, het schieten en uiteraard eindigen we altijd met een partijtje. In de trainingen komen veel oefeningen terug die bij profclubs gebruikt worden en krijg je uiteraard persoonlijke tips van Jop zelf. Je zult er zeker een betere voetballer van worden!
De trainingen vinden plaats op de velden van WWNA in Wenum Wiesel Apeldoorn.

Er zijn twee leeftijdsgroepen:

9-13 jaar
14-19 jaar

De groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld op de juiste leeftijd. Ben je jonger dan 9 jaar en wil je toch graag trainen, stuur ons dan gerust een berichtje, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden speciaal voor jou.

De dagen en tijden waarop er wordt getraind zijn:

Dinsdag
(23 februari, 2, 9, 16, 23, 30 Maart)
16.00 tot 17.00 uur

Donderdag
(25 februari, 4, 11, 18, 25 Maart en 1 April)
16.00 tot 17.00 uur

Vrijdag
(26 februari, 5, 12, 19, 26 Maart en 2 April)
16.00 tot 17.00 uur
17.15 tot 18.15 uur

Zondag
(28 februari, 7, 14, 21, 28 Maart en 4 April)
9.00 tot 10.00 uur
10.15 tot 11.15 uur

Maximaal 8 personen per uur.

nieuw! JOGO app

Jop van der Linden is een samenwerking aangegaan met de nieuwe revolutionaire trainingsapp Jogo.

Als je inschrijft voor de trainingen, dan kun je vanaf nu ook extra persoonlijke begeleiding krijgen. Je krijgt wekelijks oefeningen toegestuurd op je eigen JOGO-app om thuis te uit te voeren. Je neemt de oefeningen zelf op met je mobiel en stuurt ze met één druk op de knop terug naar Jop, die de oefeningen beoordeelt. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is je mobiele telefoon. Deze extra begeleiding is geheel gratis. Een nieuwe kans om verder te groeien als voetballer!

De kosten van de training bedragen: € 75,- per persoon

bring a friend actie!

Geef een vriend op en krijg beide 5% korting op de training!
Deze actie is geldig tot en met 21 februari a.s.

Neem contact op om mee te doen

deze spelers gingen je voor

Wat vinden ze van de training?

"Afgelopen 2 maanden heb ik persoonlijke voetbaltrainingen gehad van Jop van der Linden. Mijn doel was om mijn conditie weer op te bouwen en mijn balgevoel terug te krijgen nadat ik een lange blessure achter de rug heb gehad. Jop heeft uitstekende professionele trainingen gegeven die reflecteerde op mijn doelstellingen. Hij gaat professioneel te werk, en is heel vriendelijk en competitief. De trainingen zijn dynamisch, leerzaam en heel leuk. Al met al, ben ik blij met het eindresultaat en kom ik sowieso terug!"

- Fleur Cordier, ex PEC Zwolle en nu voetballend bij Quinnipiac in Amerika

"Ik heb met Jop veel individueel getraind, maar ook in groepjes. Hij zorgt iedere training weer voor variatie in de oefeningen. Ook zorgt Jop ervoor dat je op een goed niveau traint met veel lol. Je hebt verschillende trainingen die Jop ook persoons/positioneel gebonden maakt, zodat je niet als spits oefeningen moet doen die voor verdedigers zijn. Ik ga nog steeds graag naar Jop zijn trainingen, ook al train ik wel al bij mijn eigen club. Jop kan nog steeds trainingen maken zodat ik buiten mijn eigen club nog beter word!"

- Levi Opdam - oud teamgenoot AZ

"Een aantal zeer leuke en gevarieerde trainingen gehad bij Jop! Als aanvulling op trainingen bij de club zeker een aanrader voor iedere voetballer die wilt werken aan zijn voetenwerk, pass- en trapvaardigheden en uithoudingsvermogen! Jop geeft prettig training op een laagdrempelige manier en weet voetballers goed op niveau in te schatten."

- Tim ter Weeme (Albatross 3de klasse)

Neem contact op om mee te doen